E-læringsfilmen Krop og Køkken

Home/E-læringsfilmen Krop og Køkken

FILMEN KAN SES PÅ TO MÅDER
E-læringsfilmen består af mange små film, der giver gode råd til bedre ergonomi i køkkenet. I kan vælge at se alle filmene samlet som én film, der varer omkring 16 minutter. En anden mulighed er, at se de små film hver for sig i den rækkefølge, der passer jer bedst. Det giver jer mulighed for at snakke om de enkelte film undervejs.
Filmen er delt op i temaer
Filmen er delt op i fem overordnede temaer, som de små film er inddelt under. Nedenfor kan I se en oversigt over temaerne med link til de film, der ligger under hver tema.

Ensidigt belastende arbejde, forkortet EBA:

Dine løft:

Dine skub og træk:

Dine vaner og rutiner:

Din krop:

 

Vejledning til at se filmen

Når I trykker på linket til filmen oppe i højre hjørne på denne side, åbner filmens forside i et nyt vindue. Forsiden ser sådan her ud:

Sådan ser forsiden til e-læringsfilmen krop og Køkken ud

Trykker I på den nederste røde bjælke, starter I den samlede film. Trykker I på den øverste røde bjælke, starter en lille introduktionsfilm til hvordan e-læringsfilmen fungerer.

Fra forsiden kan I også vælge at trykke på de grønne temafelter. Trykker I fx på feltet, hvor der står Ensidigt Belastende Arbejde, EBA, kommer denne side frem:

Underside til e-læringsfilemn Krop og Køkken

Sådan ser hvert temas underside ud. Her kan I så trykke på én af de orange bjælker og den pågældende lille film vil starte.

I kan hele tiden følge med i, hvor I er henne i e-læringsfilmen ved at kigge på den grønne bjælke forneden. Ved at trykke på teksten her, kan I hurtigt komme tilbage til forsiden eller undertemaets forside, når I har set en film.

Rigtig god fornøjelse!